Over ons

WIJ HETEN JE VAN HARTE WELKOM IN ONS VAKANTIEHUIS VILLA MARGARETE

Allereerst heten wij je van harte welkom in ons grote vakantiehuis Villa Margarete in Altastenberg – Winterberg. Wij zijn Renate en Mike Peters en komen uit Tilburg. Zelf hebben wij altijd in het toerisme en in de zorg gewerkt. Zo heb ik vele jaren de inkoop en verhuur van vakantiehuizen gedaan in diverse landen zoals België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. Mijn vrouw Renate heeft altijd met veel plezier in de gezondheidszorg gewerkt met name gericht op de wat oudere mensen.

Graag wilden wij een verdere stap maken in ons leven en tegelijkertijd iets blijven doen met toerisme, gastvrijheid en een stuk zorg. Zelf een eigen vakantiehuis kopen en verhuren was onze droom. Wij hadden altijd al een voorliefde voor het mooie Sauerland met haar prachtige natuur en waren al goed bekend met dit prachtige gebied. Ook ons vakantiehuis Villa Margarete en het dorpje Altastenberg kenden wij al vele jaren.

Tijdens onze zoektocht naar ons eigen vakantiehuis hebben wij veel dorpen en huizen bezocht en kwamen toch telkens weer uit bij Altastenberg en Villa Margarete. Vanaf het eerste begin waren we hier helemaal verliefd op. Altastenberg is het hoogst gelegen dorp van Sauerland en heeft schitterende vergezichten en ligt vlakbij Winterberg. En Villa Margarete vonden wij al meteen een prachtig, luxe en gezellig vakantiehuis. De keuze was dus helemaal niet moeilijk voor ons en wij hebben de stap gezet en verhuren nu met veel plezier en vreugde ons grote vakantiehuis Villa Margarete.

Hierbij staat gastvrijheid en een fijne en geslaagde vakantie voor onze gasten altijd centraal!

Vakantiehuis Villa Margarete
Mike en Renate Peters
Schipbeek 5
Tilburg 5032 RP Nederland
Mobiel: 0031-6-43047066
Telefoon: 0031-13-8229718

VAKANTIEHUIS VILLA MARGARETE